Bel ons +31 (0)43 763 33 09
Email ons info@deereke.nl

Grond en sloopwerk

Deereke: uw partner in grondverzet

Kleine of grote bergen grond verzetten met grote precisie?

Voor particulieren betekent dit, dat o.a. tuinen, opritten, zwembaden of vijvers met behulp van een minigraver of door inzet van een grondverzetmachine bewerkt kunnen worden.

Voor zakelijke klanten betekent grondverzet veelal bouwputten ontgraven, verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten.

Uiteraard kunnen wij meer betekenen dan bovenstaande. Wij kunnen dankzij de inzet van de juiste machine zeer uiteenlopende projecten klaren.

Sinds kort kunnen wij ook in eigen beheer gps metingen uitvoeren en tekeningen maken van onze eigen projecten. Zo kunnen wij projecten van a tot z in eigen beheer begeleiden en uitvoeren. Deze gps apparatuur gebruiken wij ook bij de opnemen van de projecten.  Hierdoor weten wij en de klant precies hoeveel grond er verzet moet worden. Dit resulteert in een goede voorbereiding en een soepel verloop van de projecten. 

De laatste jaren zijn wij zeer actief in het aanleggen van openbare terreinen zoals parkeerplaatsen, sportvelden, speelplaatsen en ander soort recreatiegebied. Hierbij komen diverse uiteenlopende aspecten aan bod. Wij verzorgen dan ook het volledige traject van ontwerp, inmeting, tot uitvoering. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. aanleg elektra, drainage, waterafvoer en verharding. GPS en laserbesturing wordt hierbij uiteraard steeds vaker ingezet.