Bel ons +31 (0)43 763 33 09
Email ons info@deereke.nl

Grondverzet en transport Duitsland

Deereke: uw partner bij grondverzet en transport in Duitsland

Deereke is ook uw partner in Duitsland op het gebied van grondverzet, grondwerken en transport. Naast zakelijke  klanten, kunnen ook particuliere klanten bij ons terecht. Wij verrichten ons werk met grote precisie!

Grondverzet Duitsland | Particulieren

Voor particulieren betekent dit, dat o.a. tuinen, opritten, zwembaden of vijvers met behulp van een minigraver of door inzet van een grondverzetmachine bewerkt kunnen worden. De medewerkers van Deereke werken netjes en secuur.

Grondverzet Duitsland | Zakelijk

Voor zakelijke klanten betekent grondverzet veelal bouwputten ontgraven, verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten.

Wij realiseren het grondwerk bij de aanleg voor uw parkeerplaats, tankstation, sportveld, recreatiegebied, golfbaan, bedrijfshal enz. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij een grote diversiteit aan klussen klaren!
Bij iedere opdracht komen diverse uiteenlopende aspecten aan bod. Wij verzorgen dan ook het volledige traject van ontwerp tot uitvoering. Het grote voordeel van samenwerken met Deereke is dat wij alles in eigen hand hebben. Door onze korte communicatielijnen bent u altijd op de hoogte.

Middels landmetingen kunnen wij desgewenst een GPS ontwerp voor u maken. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. aanleg elektra, drainage, waterafvoer en verharding.

Kippertransport Duitsland

Deereke verzorgt kippertransport in Duitsland. Gezien onze ligging dicht bij diverse landsgrenzen bieden wij onze diensten vanaf dag één grensoverschrijdend aan.
Wij hebben diverse kipperopleggers waarmee wij kieptransport kunnen verzorgen. Dit voor de aanvoer en afvoer van diverse materialen en grondstoffen.
Wij zijn op de hoogte van de wet en regelgeving in Duitsland en beschikken over de nodige…..

Diepladertransport Duitsland

Ook diepladertransport behoort tot ons dienstenpakket.
Binnen het moderne wagenpark van Deereke Transport hebben wij de beschikking over een moderne trailer van 12.85 meter welke is te verlengen naar 18.85 meter. Deze trailer kunt u met trekker en chauffeur als complete combinatie inhuren voor verschillende multifunctionele doeleinden. U kunt hierbij denken aan het transporteren van bouwmachines, kantoorunits, toiletunits, keukenunits, hoogwerkers, staalconstructies en andere vormen van breed, hoog, lang en zwaar transport. Klik hier voor een impressie van ons materieel.
Uiteraard beschikt elke chauffeur die een semi dieplader transport verzorgt over een verklaring van vakbekwaamheid (code 95).

Waarom Deereke?

Contact

Wilt u meer informatie over grondverzet in Duitsland of andere werkzaamheden die Deereke voor u kan verrichten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven.