Bel ons +31 (0)43 763 33 09
Email ons info@deereke.nl

Grondverzet Limburg

Deereke: uw partner in grondverzet in Limburg

Bent u op zoek naar een grondverzet bedrijf in Limburg? Dan bent u bij Deereke aan het juiste adres. Zowel als particuliere als zakelijke klant.

Kleine of grote bergen grond verzetten met grote precisie?

Grondverzet Limburg | Particulieren

Voor particulieren betekent dit, dat o.a. tuinen, opritten, zwembaden of vijvers met behulp van een minigraver of door inzet van een grondverzetmachine bewerkt kunnen worden.

Grondverzet Limburg | Zakelijk

Voor zakelijke klanten betekent grondverzet veelal bouwputten ontgraven, verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten.

Uiteraard kunnen wij meer betekenen dan bovenstaande. Wij kunnen dankzij de inzet van de juiste machine zeer uiteenlopende projecten klaren.

De laatste jaren zijn wij zeer actief in het aanleggen van openbare terreinen zoals parkeerplaatsen, sportvelden, speelplaatsen en ander soort recreatiegebied. Hierbij komen diverse uiteenlopende aspecten aan bod. Wij verzorgen dan ook het volledige traject van ontwerp, inmeting, tot uitvoering. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. aanleg elektra, drainage, waterafvoer en verharding. GPS en laserbesturing wordt hierbij steeds vaker ingezet.

Waarom Deereke?

Contact

Wilt u meer informatie over grondverzet in Limburg of andere werkzaamheden die Deereke voor u kan verrichten? Neem dan gerust contact met ons op.