Bel ons +31 (0)43 763 33 09
Email ons info@deereke.nl

GPS tekening - landmeting

GPS tekening en landmeting

Deereke beschikt over de juiste apparatuur voor het maken van een GPS tekening en een GPS ontwerp. Ook beschikken wij over een landmeter voor het doen van een landmeting.

 

Bij welke werkzaamheden kunnen wij deze kennis en apparatuur bijvoorbeeld inzetten:

* Bouwput uitzetten

* Inmeten van kabels en leidingen

* Bestaande grondslag inmeten

* Nieuwe grondslag uitzetten

* Erfgrens uitzetten

 

GPS (global positioning systeem)

Deereke ziet toekomst in het gebruik van het plaatsbepalingssysteem gps voor snel en gemakkelijk grondverzet. Deereke merkt een groeiende vraag naar graafmachines met een driedimensionale (3D) gps-besturing. Gps (‘global positioning system’) is een term die steeds vaker opduikt binnen het grondverzet. De mogelijkheden zijn groot en de belangrijkste voordelen als tijdwinst, de grote nauwkeurigheid en toename van productiviteit dragen bij aan het toenemende succes bij onze landmetingen.

Wij zien gps als de toekomst en hebben de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in deze nieuwe technologie, grote voordelen zijn merkbaar. Het inmeten en uitzetten van projecten verloopt steeds sneller en nauwkeuriger.

Wij helpen steeds vaker bedrijven die een gemakkelijke manier zoeken om hun 2D ontwerptekening geschikt te maken voor 3D besturing. Daarbij wordt een deel van de projectorganisatie overgenomen door onze landmeter. Bij kleinere bedrijven met relatief kleinere projecten, die niet zitten te wachten op kosten van grote ingenieursbureaus, zullen gebaat zijn bij onze korte lijnen en ervaring in het veld. Laat daarom het meetwerk en uitzetwerk aan ons over.

Betere inschatting

Gps wordt op steeds grotere schaal ingezet door onze landmeter bij het inmeten en in kaart brengen van bestaande situaties, dikwijls gecombineerd met een grondbalans. Zo kunnen landmetingen bij een onbekend terrein vrij snel in kaart worden gebracht en is het voor een ons veel gemakkelijker in te schatten welke materialen nodig zijn en hoeveel tijd het project zal kosten.

Graafmachines met 3D gps-besturing hebben als voordeel dat er zeer nauwkeurig en
snel mee is te graven, zelfs op plaatsen buiten het zicht van de machinist,
zoals onderwater. Onze opdrachtgevers vinden het daarnaast interessant dat het inhuren van
extra grondwerkers niet meer nodig is, aangezien de machinist eenvoudigweg
op het scherm in de cabine ziet of hij op de juiste hoogte zit.

Landmeting 

Heeft u een GPS ontwerp of GPS tekening nodig schakel onze landmeter dan in voor de benodigde landmeting.

Contact

Heeft u vragen over uw project? Of wilt u meer informatie over het laten maken van een GPS tekening of een landmeting? Neem dan even contact met ons op.