Bel ons +31 (0)43 763 33 09
Email ons info@deereke.nl

Grondverzet en transport Belgie

Deereke: uw partner bij grondverzet en transport in België

Bent u op zoek naar een grondverzet bedrijf in België? Dan bent u bij Deereke aan het juiste adres. Zowel als particuliere als zakelijke klant.

Kleine of grote bergen grond verzetten met grote precisie? Wij helpen u graag. Daarnaast kunnen wij ook uw transport verzorgen.

Grondverzet België | Particulieren

Voor particulieren betekent dit, dat o.a. tuinen, opritten, zwembaden of vijvers met behulp van een minigraver of door inzet van een grondverzetmachine bewerkt kunnen worden.

Grondverzet België | Zakelijk

Voor zakelijke klanten betekent grondverzet veelal bouwputten ontgraven, verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten.

Wij realiseren het grondwerk bij de aanleg voor uw parkeerplaats, tankstation, sportveld, recreatiegebied, golfbaan, bedrijfshal enz. Wij kunnen dankzij de inzet van de juiste machine zeer uiteenlopende projecten klaren.

Bij iedere opdracht komen diverse uiteenlopende aspecten aan bod. Wij verzorgen dan ook het volledige traject van ontwerp tot uitvoering. Middels landmetingen kunnen wij desgewenst een GPS ontwerp voor u maken. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. aanleg elektra, drainage, waterafvoer en verharding.

Kippertransport België

Deereke verzorgt kippertransport in België. Gezien onze ligging dicht bij diverse landsgrenzen bieden wij onze diensten vanaf dag één grensoverschrijdend aan.
Wij hebben diverse kipperopleggers waarmee wij kieptransport kunnen verzorgen. Dit voor de aanvoer en afvoer van diverse materialen en grondstoffen.
Wij zijn op de hoogte van de wet en regelgeving in België en beschikken over de nodige…..

Diepladertransport België

Ook diepladertransport behoort tot ons dienstenpakket.
Binnen het moderne wagenpark van Deereke Transport hebben wij de beschikking over een moderne trailer van 12.85 meter welke is te verlengen naar 18.85 meter. Deze trailer kunt u met trekker en chauffeur als complete combinatie inhuren voor verschillende multifunctionele doeleinden. U kunt hierbij denken aan het transporteren van bouwmachines, kantoorunits, toiletunits, keukenunits, hoogwerkers, staalconstructies en andere vormen van breed, hoog, lang en zwaar transport.

Waarom Deereke?

Contact

Wilt u meer informatie over grondverzet of transport in België of andere werkzaamheden die Deereke voor u kan verrichten? Neem dan gerust contact met ons op.