Bel ons +31 (0)43 763 33 09
Email ons info@deereke.nl

Grondwerk Belgie

Deereke: uw partner in grondwerk in België

Deereke is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van grondwerk in België. Wij beschikken over een uitgebreid machine park of zowel klein als groot grondwerk te verzetten.

Grondverzet België | Particulieren

Voor particulieren betekent dit, dat o.a. tuinen, opritten, zwembaden of vijvers met behulp van een minigraver of door inzet van een grondwerkmachine bewerkt kunnen worden.

Grondverzet België | Zakelijk

Voor zakelijke klanten betekent grondwerk veelal bouwputten ontgraven, verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten.

Uiteraard kunnen wij meer betekenen dan bovenstaande. Wij kunnen dankzij de inzet van de juiste machine zeer uiteenlopende projecten klaren.

De laatste jaren zijn wij zeer actief in het aanleggen van openbare terreinen zoals parkeerplaatsen, sportvelden, speelplaatsen en ander soort recreatiegebied. Hierbij komen diverse uiteenlopende aspecten aan bod. Wij verzorgen dan ook het volledige traject van ontwerp, inmeting, tot uitvoering. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. aanleg elektra, drainage, waterafvoer en verharding. GPS en laserbesturing wordt hierbij steeds vaker ingezet.

Waarom Deereke?

Contact

Wilt u meer informatie over grondwerk in België of andere werkzaamheden die Deereke voor u kan verrichten? Neem dan gerust contact met ons op.